__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__


Ik begeleid je graag op het pad van waardengedreven ondernemerschap.

Welkom voor een individuele opstelling, een verdiepingsdag voor ondernemers of  een groeitraject met impact


Individuele opstelling

Bij een individuele opstelling met vloerankers werken we met een actueel ondernemersvraagstuk dat jij aanbrengt. 

Als facilitator help ik je die elementen te selecteren die relevant zijn om in de opstelling te brengen. 

Door de elementen in de ruimte  een plek te geven, krijg je voeling met de systemische dynamieken en krijg je helderheid op nieuwe manieren om de situatie te benaderen. 

Meer dan ooit worden we uitgenodigd om stil te staan en helderheid te creëren rond de volgende stappen in ons leven én in ons ondernemersplan.

Ik nodig je graag uit om samen met een groep waardengedreven ondernemers een dag lang uit de drukte te stappen.

Tijdens de volgende verdiepingsdag onderzoeken we de impact van geld in ondernemerschap

Groeitraject met impact

Bij een individueel groeitraject begeleid ik je op jouw pad als waardengedreven ondernemer. We zetten jouw purpose voorop en onderzoeken samen hoe je op de meest wijze manier kan omgaan met de uitdagingen onderweg.

Met deze wijze mindset pluk niet alleen jij de vruchten, maar ook de organisatie, de stakeholders en de wereld worden er beter van.