__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__


Ik begeleid je graag op het pad van waardengedreven ondernemerschap.

Welkom voor een individuele opstelling, een dagretraite voor ondernemers of  een persoonlijk groeitraject


Individuele opstelling

Bij een individuele opstelling met vloerankers werken we met een actueel ondernemersvraagstuk dat jij aanbrengt. 

Als facilitator help ik je die elementen te selecteren die relevant zijn om in de opstelling te brengen. 

Door de elementen in de ruimte  een plek te geven, krijg je voeling met de systemische dynamieken en krijg je helderheid op nieuwe manieren om de situatie te benaderen. 

Het zijn bijzondere tijden. Meer dan ooit worden we uitgenodigd om stil te staan en helderheid te creëren rond de volgende stappen in ons leven én in ons ondernemersplan.

Ik nodig je graag uit om samen met een groep waardengedreven ondernemers een dag lang uit de drukte te stappen en in het stille centrum van de storm te gaan staan. Virtueel of – als het kan – live.

Bij een individueel groeitraject begeleid ik je op jouw pad naar waardengedreven ondernemer. We werken op maat samen, met de volle aandacht op jouw zakelijke noden en dromen. Ik ben niet alleen je coach, maar ook je sparring partner en partner-in-crime.

Van het werk dat we samen achter de schermen doen, plukken niet alleen jij en je zaak de vruchten. Ook je klanten en de wereld worden er beter van.