__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Dagretraite voor ondernemers

“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen.

Als je ver wilt gaan, ga samen.”

(Afrikaans gezegde)

Het zijn bijzondere tijden. Meer dan ooit worden we uitgenodigd om stil te staan en helderheid te creëren rond de volgende stappen in ons leven én in ons ondernemersplan.

  • Ben jij als gedreven ondernemer vastberaden om met jouw onderneming een positieve impact te creëren in de snel veranderende wereld waarin we leven?
  • Vind je het moeilijk om je focus te houden in de dagdagelijkse hectiek?
  • Ben jij er ook van overtuigd dat elke storm nieuwe kansen met zich meebrengt en ben je er klaar voor die kansen te plukken?

Dan nodig ik je graag uit om samen met een andere waardengedreven ondernemers een dag lang uit de drukte te stappen en in het stille centrum van de storm te gaan staan. Virtueel of – als het kan – live.

Tijdens een dagretraite creëren we een veilige en voedende setting waarin je jouw zakelijke situatie, dromen en plannen weer vanuit een gecenterd perspectief gaat bekijken. Via inspiratie, visualisatie- en reflectieoefeningen, stilte, een meditatieve wandeling en andere beproefde tools, krijg je weer helderheid rond hoe je het best met eventuele hindernissen omgaat én ontdek je wat de volgende stappen in jouw ondernemerschap zijn.

Wat mag je verwachten?

Je gaat vanuit je essentie kijken naar je plannen en naar wat je als ondernemer concreet in de wereld wilt zetten om een positieve impact te maken.

We inspireren en motiveren elkaar met creatieve mogelijkheden om actief verder te bouwen aan ons ondernemersplan.

We gaan aan de slag met de kracht van o.a. visualiseren, systemische opstellingen en intentioneel-meditatief wandelen.

Het resultaat?

Je rondt de dag af met een hernieuwde focus, frisse inspiratie en een heldere blik op je plannen en op de volgende stappen in je ondernemersplan. Je voelt je opnieuw verbonden met jezelf, met je waarden en met jouw ‘noble purpose’. En je hebt een krachtige volgende stap gezet op het pad van gedreven naar waardengedreven ondernemen.

"Sofie-Anne is toegewijd & inspirerend. Ze hanteert de perfecte balans tussen een zakelijke en diepzinnige approach. Dankzij haar zachte, krachtige begeleiding leer je te vertrouwen op je eigen intuïtie en leer je bewuster te leven en te ondernemen. Het resultaat: rust en een boost van energie." 

Ans // Deelneemster Dagretraite

Thema's die aan bod komen tijdens een dagretraite:

Waardengedreven communicatie

Communiceren vanuit je essentie is een van de belangrijkste skills om als ondernemer te beheersen. Je leert  hoe je jouw noden, gedachten en gevoelens constructief kunt overbrengen, in lijn met jouw waarden.

Balans Intuïtie/Ratio

Ondernemen spreekt vooral het mannelijke, rationele deel in ons aan. Een waardevol deel. Alleen komt het pas echt tot zijn recht in een gezonde balans met onze meer vrouwelijke, intuïtieve kwaliteiten. Ontdek hoe je de beide zodanig combineert dat ondernemen voor iedereen - man of vrouw - vervullend wordt. 

Duurzaamheid

Hoe zet je jouw ondernemerschap in om bewust mee te bouwen aan een duurzame samenleving? Hoe neem op een authentieke manier het duurzaamheidsaspect mee in je verhaal? 

De verborgen dynamiek van geld in ondernemerschap

Geld is onlosmakelijk met het ondernemerschap verbonden. Meer nog: het heeft een grote impact op zowat iedere beslissing die je maakt. Samen gaan we aan de slag met jouw relatie tot geld en hoe je die zo gezond en bezield mogelijk maakt. 

De verborgen dimensie van leiderschap

Zin om contact te leren maken met een niet tastbare dimensie die groter en zoveel wijzer is dan het rationele deel in jou?  Leer jezelf te verbinden met datgene wat jou als ondernemer toelaat jouw elixir in de wereld te zetten.