__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Teamdag : verbindende waarden

Ben je je als ondernemer ondertussen goed bewust van je waarden? En ben je er klaar voor om ook jouw team mee ‘on board’ te verwelkomen in het waardengedreven ondernemen?

Het is de logische volgende stap op het pad van waardengedreven ondernemerschap.

Ik verwelkom jou en je team graag voor een unieke dag die helemaal in het teken van jullie waarden staat.

Waarom samen aan de slag gaan rond het thema ‘waarden’ zo ontzettend waardevol is?

Veel perspectieven in je team hebben, is verrijkend. Hoe diverser de kwaliteiten en competenties van je teamleden, hoe meer je als organisatie te bieden hebt aan je klanten en stakeholders.

Deze rijkdom zal zich alleen écht manifesteren, wanneer jullie als team op het vlak van waarden op dezelfde lijn zitten. Delen jullie hetzelfde waarden-DNA, dan:

  • neem je als team makkelijker en sneller beslissingen waar ieder teamlid achter staat
  • hebben jullie een solide basis voor het belichamen van een gedeelde visie en missie én het verder laten groeien van de onderneming
  • wordt de volledige communicatie meer gestroomlijnd, zowel binnen het team, als naar klanten en stakeholders toe

Wat gaan we doen?

Bij een teamdag gaan we samen op pad rond het thema ‘waarden’.

Deze formule is ontwikkeld om jouw team maximaal de voordelen te laten ervaren van het samen bewust een stap opzij zetten. We gaan:

  • ons verbinden met onszelf, elkaar, de organisatie en de omringende natuur, via een proces van verstillen, reflecteren, onderzoeken en communiceren,
  • de kracht inzetten van beproefde technieken als visualisatie, meditatief wandelen en mini-opstellingen,
  • stap voor stap de set kernwaarden van jullie team boven water halen en helder maken.

Ik creëer een veilige en ontspannen setting en focus me volledig op de noden van je team. Jullie worden begeleid met warmte en expertise, humor en diepgang. In een ontspannen sfeer zorgen we er samen voor dat je als team de volgende stappen kunt zetten in het verwezenlijken van de noble purpose van de organisatie.

Het resultaat van een teamdag?

  • Jullie hebben een helder zicht op de kernwaarden van het team.
  • De neuzen staan in dezelfde richting, waardoor jullie samen vlotter door stress- en conflictsituaties navigeren.
  • De batterijen zijn weer opgeladen, zodat je team geïnspireerd en gemotiveerd weer aan de slag gaat, met meer groei en flow als resultaat.

De bonus? Van dit unieke proces plukken niet alleen jij en je team de vruchten. Als waardengedreven onderneming zitten jullie kernwaarden verweven in ieder aspect van de organisatie. Ook de relatie tot jullie klanten en de wereld wordt instant beter van de nieuwe helderheid die deze dag jullie brengt.

Praktisch:

De dag wordt maximaal afgestemd op de noden van het team.

De locatie kan in Kruisem Welcome@Silence of op een andere plaats.

De dag start van 10u en eindigt om 17u.

Zullen we samen bekijken wat ik voor jou en je team kan betekenen?