__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Groeitraject met impact

Wat is een Groeitraject?

Bij een groeitraject begeleid ik je persoonlijk op jouw pad als waardengedreven ondernemer. Door jouw purpose prioriteit te geven en ervoor te kiezen om met de organsiatie een positieve impact te creëren, ontstaat er een boeiende transitie waar ik je graag in begeleid. Als "wingwoman" zie ik altijd het volle potentieel van jou als ondernemer én van jouw organisatie.  Ik help je groeien vanuit verbinding met jouw waarden en met de focus op het creëren van een positieve impact. 

Wat brengt het jou? 

  • We onderzoeken samen waarom je doet wat je doet en ontdekken hoe jouw noble purpose eruit ziet
  • We creeren helderheid over de volgende stappen die je kan nemen
  • Ik hou je bij “de les” richting groei zodat je weer echte voldoening ervaart in jouw ondernemerschap
  • We doorbreken situaties waar je al lang blijft in ronddraaien en waar je op je eentje geen oplossing voor vindt
  • Ik help je dure fouten te vermijden
  • De inzichten die je tijdens dit groeitraject verzamelt, werken bevrijdend en geven richting

Hoe gaan we te werk?

Een groeitraject duurt 6 maanden. Tijdens die periode zien we elkaar wekelijks voor een coaching sessie (Zoom of live) waarvan 4  systemische opstellingen op maat. Mijn aanpak als coach is zeer intuïtief en non-lineair. Ik stem me voortdurend af op jouw persoonlijke noden en zet daarbij gericht mijn ervaring en brede waaier aan tools in. Zo werken we onder meer met de kracht van deep listening, geleide meditaties en visualisaties. Ook systemische opstellingen voor ondernemers met het gebruik van floor markers, worden actief ingezet.

“Ik klopte bij Sofie-Anne aan toen mijn onderneming een flinke groeispurt maakte. Waar ik vroeger een solo-ondernemer was, had ik plots de leiding over een veelkoppig team. In het deep coaching traject ontwikkelde ik mijn leiderschapskwaliteiten en werd ik me bewust van mogelijkheden die ik eerder niet zag. Ik leerde mijn bewustzijn te verbreden en een gezonde positie in te nemen ten aanzien van mijn teamleden. Mijn timing is nu gerichter, mijn communicatie helderder, mijn zelfvertrouwen groter.”

I. // Coachee Deep Coaching

“Dankzij Sofie-Anne heb ik geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven en stevig in mijn schoenen kan blijven staan, ook in zakelijke meetings die ik vroeger stressvol vond. Ik schiet niet langer in vecht- of vluchtmodus, maar kan nu rustig en to the point mijn boodschap overbrengen. Een wereld van verschil.”

V. // Coachee Deep Coaching

"Sofie-Anne is erin geslaagd me te begeleiden op een weloverwogen en praktische manier, met een scherpe focus op de realiteit van mijn onderneming. Het resultaat: een mooie groei, als ondernemer en als manager. Dankzij haar frisse aanpak en kristalheldere tools kreeg ik tal van fascinerende en bruikbare inzichten. Ook het rustgevende groene kader waarin dit intense proces kon plaatsvinden, verdient een pluim.” 

Jean D. // Coachee Deep Coaching