About us

WE HEBBEN GEEN PLANEET B

 FLOWDAG VOOR CHANGEMAKERS

Een samenkomst van veranderaars die zich opnieuw willen verbinden met zichzelf, de natuur en hun missie.

Midden in de schoonheid van de natuur nemen changemakers een adempauze om hun batterijen op te laden en hun focus opnieuw helder te zetten. Ze inspireren elkaar in hun missie naar een duurzaam betere wereld. Daarna gaan ze vol enthousiasme verder met hun hoopgevende bijdrage aan een wereld in volle transitie.

Iedereen kan bijdragen aan verandering.

Wanneer je vanuit jouw mogelijkheden en talenten kan bijdragen aan het beter maken van deze wereld, dan is jouw job niet gewoon een job, maar een levensmissie. Je beseft dat er geen planeet B is en voelt de verantwoordelijkheid om mee te werken aan duurzame verandering. Je verlangt ernaar om jouw positieve impact op mens, maatschappij en omgeving te vergroten. 

De wereld heeft jou nodig, zorg dus goed voor jezelf.

Het is tijd om in actie te komen. Jouw gevoel van urgentie is een krachtige motivator om jouw hoopgevende projecten en ideeën nog sneller te realiseren. Tegelijkertijd weet je als bewuste veranderaar ook hoe belangrijk het is om regelmatig uit de ratrace te stappen en jezelf op te laden. Je beseft dat zelfzorg een must is om te kunnen blijven doorgaan. Op de Flowdag voor Changemakers krijg je de kans om jezelf opnieuw te verbinden met jouw innerlijke kracht en de natuur om je heen. Het is een dag van groei en transformatie, waarop je je richt op wat werkelijk belangrijk is voor jezelf en voor jouw unieke bijdrage aan een duurzaam betere wereld.

Vergroot jouw impact

Verwelkom in eerste instantie de rust van de omgeving en de natuur. Een ideale setting om werkelijk te luisteren naar jezelf en naar wat je diep van binnen al weet. Geef obstakels de kans om te transformeren in mogelijkheden en ontdek hoe jij jouw volledig potentieel nog meer kan benutten. 

Ik beloof je: Je zal geïnspireerd en hoopvol naar huis gaan. Klaar om jouw vol enthousiasme jouw volgende stappen te nemen en op jouw beurt anderen te inspireren om samen het ripple effect te vergroten.

Tijdens een FLOWDAG VOOR CHANGEMAKERS is er aandacht voor de volgende VRAGEN:

  • Hoe zie jij de ideale wereld?
  • Welke positieve impact maak jij vandaag al?
  • Op welke manier kan jij een nog grotere positieve impact maken?
  • Wat zijn de obstakels en hoe kunnen we ze transformeren?
  • Wat zijn jouw volgende haalbare stappen?

Wat neem je mee?

  • De vervullende voldoening van dichter bij jezelf te zijn
  • Creatieve ideeën en waardevolle inzichten die zich hebben kunnen tonen dankzij de vertraging.
  • Concrete acties om je positieve impact te vergroten.
  • Verbondenheid met gelijkgestemde changemakers 
  • Een hoopvolle mindset en een boost aan goesting om er iets moois van te maken.

Deze flowdag voor changemakers is ontstaan vanuit het verlangen om samen met gelijkgestemden onze positieve impact te vergroten. Door de bewustwordingsprocessen bij changemakers aan te raken en te begeleiden, kan de positieve impact vanuit een natuurlijk flow versnellen. Op die manier krijgt onze missie een extra betekenisvolle dimensie en creëren we een ripple effect van positieve verandering.

Want we hebben geen planeet B en er is geen tijd te verliezen!

DE PLEK WELCOME@SILENCE

Deze rustgevende plek heeft haar naam niet gestolen: van zodra je de dreef met platanen oprijdt, voel je je welkom. Ideaal om even uit de ratrace van het leven te stappen en aandacht geven aan wat werkelijk telt.

Welcome@Silence bevindt zich in België aan de voet van de Vlaamse Ardennen in Oost-Vlaanderen.

Wil je graag meedoen om samen meer positieve impact te maken?

Neem dan contact op voor een introductiegesprek via sofie-anne@flowtogrow.be 

Of zet jezelf via de button op de lijst om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe datum. 

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Sofie-Anne Heyse