About us

FLOWDAG : PEACE OF MIND

FLOWDAG : PEACE OF MIND

 

We leven in een wereld die precies lijkt door te draaien.  Time is money en dus werk je hard om succesvol te zijn. Toch weet je diep van binnen dat de snelheid waarop je leeft en werkt ten koste gaat van je gezondheid, je welbevinden en je (werk)geluk.  Als jij verlangt om even uit die ratrace te stappen en tijd te nemen om aandacht te schenken aan wat echt belangrijk voor je is, dan heb ik waarde(n)vol nieuws voor jou!

 

Wat zou je ervan denken om een stap opzij te zetten tijdens een Flowdag en even stil te staan bij hoe het werkelijk met je gaat? Om je af te vragen waar je mee bezig bent en waar jij echt naar verlangt? 

 

Tijdens een Flowdag kan je niet alleen landen en je batterijen opladen, maar sta je ook stil bij jouw waarden als mens en ondernemer. Want jouw waarden zijn de basis waarop jij voortdurend besluiten neemt en die je gebracht hebben naar de situatie waarin jij je nu bevindt.

Het glashelder hebben van jouw waarden en ze vervolgens inzetten bij al jouw keuzes, maakt een wereld van verschil. Je kan het vergelijken met de neus van een vliegtuig die je bij de start een tikje opzij verschuift. De eindbestemming is opmerkelijk verwijderd van de initiële bestemming.

Zo ook met jouw ondernemerschap. Door jouw waarden zorgvuldig mee te nemen bij het maken van al jouw keuzes, verander je jouw manier van ondernemen naar een stijl die echt bij je past.

Weg met het gevoel van geleefd te worden! Welkom “Peace of Mind“!

De focus op jouw waardengedreven ondernemerschap brengt jou een diepe voldoening waarvan je hoopte dat je er veel eerder voor gekozen had.

Kies vandaag nog om even uit de ratrace te stappen en ga voor een manier van leven en ondernemen die je op het lijf geschreven is.

Wat mag je verwachten?

Naast een moment van rust krijg je ook de kans om jouw professionele situatie onder de loep te nemen. Je kijkt naar wat werkt en naar waar je tegenaan loopt.

Je zet  jouw waarden (opnieuw) helder.

Je leert keuzes maken die gebaseerd zijn op dat waar jij werkelijk voor staat.

Hoe doen we dat?

Mijn aanpak als Impact Ondernemer is zeer intuïtief en non-lineair. Ik stem me voortdurend af op wat zich aandient tijdens de flowdag en zet daarbij gericht mijn ervaring en brede waaier aan tools in zodat we samen het beste uit jezelf halen.

Het resultaat?

Je rondt de dag af met een hernieuwde focus, frisse inspiratie en een heldere blik op dat wat echt telt voor jou en jouw professionele keuzes.

Je hebt geleerd hoe je elke keuze kan afstemmen met jouw waarden.

Je gaat met volle goesting verder op het pad van waardengedreven ondernemerschap.

Peace of Mind

Voor wie?

Voor ondernemers die een positieve impact willen maken in de wereld. Die bij willend dragen met nobele doelen en de wereld mooier willen maken.

Praktische informatie

Wanneer gaat de FLOWDAG door?
Woensdag 20 juli 2022

Waar gaat de FLOWDAG door? 
Op de rustgevende plek Welcome@Silence – Kruisem aan de voet van de Vlaamse Ardennen

Wat is de prijs van deze waarde(n)volle dag? 
€395 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, gezonde lunch, alle oefeningen en werkmateriaal