Intuition Day

03 Oktober van 10 uur tot 17 uur
Welcome@Silence, Kruisem

Tijdens de intuïtion day stap je even opzij om vanaf de zijlijn naar jouw onderneming te  kijken. De intuïtion day is ideaal wanneer je waardevolle inzichten wil ontdekken voor complexe situatie in je organisiatie. De bedoeling is dat je geïnspireerd naar huis gaat met een heldere visie over de verdere stappen die je wil zetten in je onderneming.
 

Wat gaan we doen ?

·    Je leert er hoe je jouw intuïte kan gebruiken in je organisatie waar de ratio niet meer voldoet.

·    Je ontdekt hoe organisatieopstellingen zicht geven op de onderstroom in je onderneming.

Zo stap je niet alleen in je eigen flow, maar ontgrendel je ook de flow van jouw organisatie en de teams waarmee je werkt. Op die manier stimuleer je de groei van jezelf en je organisatie.

Voor wie ?

Voor ondernemers en teamleaders die op een efficiënte manier een zicht willen krijgen op de essentie van complexe vraagstukken in hun organisatie zodat er vanuit een diepere laag een oplossing kan ontstaan.

Hoe werkt een organisatieopstelling ?

Op basis van een vraag van een van de deelnemers gaan we kijken welke elementen daar een rol in spelen. Vervolgens worden deze gerepresenteerd door de andere deelnemers. Zo ontstaat in de ruimte een “tableau vivant” dat iedere keer weer op indrukwekkende wijze duidelijk maakt wat er nodig is om beweging en succes te creëren.

Praktisch

Wat: Intuition Day
Datum en uur: 3 oktober van 10 uur tot 17 uur
Locatie: Welcome@Silence - Passionistenstraat 46, Kruisem
Prijs: 295€ + BTW