About us

Over Sofie-Anne

Mijn verhaal

Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin.

Ik heb het ondernemerschap dus van kleins af aan meebeleefd en dat maakt dat ik vandaag nog altijd het gevoel van thuiskomen ervaar als ik naar de ondernemersverhalen van mijn klanten luister.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de commerciële afdeling van het bedrijf van mijn ouders, besloot ik om mijn eigen weg te gaan. Ik begon te reizen en volgde tal van trainingen en opleidingen op vlak van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. In 2008 liet ik me certifiëren als mindfulnesstrainer en in 2010 als cranio-sacraal therapeut. In diezelfde periode raakte ik gefascineerd door boeddhistische psychologie en systemisch opstellingswerk, beter gekend als familieopstellingen.

Ik startte mijn praktijk Flow to Grow waar ik op vandaag het beste van twee werelden bij elkaar breng: nl. bewustwording en ondernemerschap. Mijn aanpak als Impact Ondernemer is zeer intuïtief en non-lineair. Ik stem me voortdurend af op jouw persoonlijke noden en zet daarbij gericht mijn ervaring en brede waaier aan tools in, zodat jij zeker jouw gewenste resultaten behaalt.

Een ware verademing

Hoe bewuster je als mens in je leiderschapsrol staat, hoe helderder de plannen worden die zich via jouw talenten en vaardigheden willen ontvouwen. Zulke bewuste leiders hebben we vandaag meer dan ooit nodig.

Het ondernemerschap is bij uitstek een krachtig en intelligent instrument om actief bij te dragen aan de wereld van morgen.

Als bewust leider ervaar je het ondernemerschap niet meer als duwen en trekken, want je gaat mee met de natuurlijke stroom van het leven. Je bewandelt het pad van de minste weerstand.

Het is mijn missie om ondernemers bewuster te leren ondernemen, met hun purpose voorop en in lijn met hun waarden. Zo kunnen ze op de meest moeiteloze en authentieke manier groeien en een positieve impact creëren met hun organisatie.

Ga aan de slag met 3 minuten adempauze

Een adempauze is een moment waar jij even stopt met datgene waarmee je bezig bent. Je kiest bewust om even uit je hoofd te komen en jouw aandacht bij je lichaam te brengen.

Deze ogenschijnlijk eenvoudige oefening geeft toegang tot een zee van waardevolle informatie. Probeer het direct zelf uit en ervaar wat het met je doet. 

Laat je het mij weten?