About us

Over Sofie-Anne

Mijn verhaal

Voordat ik zelf vanuit mijn noble purpose kon bijdragen aan de wereld, heb ik mijn persoonlijke ervaringen middels bewustwording getransformeerd. Wereldwijd liet ik mezelf bijstaan door grote meesters in yoga, meditatie, stilte, spiritualiteit, opstellings- en bodywerk.  

Dit heeft me gebracht bij de vrouw die ik vandaag ben. Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven en om vanuit zachte kracht de dans van het leven te dansen. Ik geniet van de maturiteit die nodig is om op mijn manier bij te dragen aan een wereld in volle transitie. 

Een ware verademing

Met Flow to Grow begeleid ik impact-ondernemers bij bewustwordingsprocessen. Belemmeringen transformeren naar creatieve mogelijkheden voor jou als ondernemer. We maken de weg vrij voor wat zich eindelijk kan tonen.  

Door even uit de ratrace te stappen, even een stapje opzij zetten, ontstaat de ideale setting om jou te begeleiden naar waardevolle inzichten. Empowerment is het gevolg op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Jouw impactvolle bijdrage aan onze wereld in transitie raakt daardoor in een stroomversnelling 

Waarom werk  ik met ondernemers?

Opgegroeid in een gedreven ondernemersfamilie, voel ik me als een vis in het water om met ondernemers te werken.   

Ondernemers bewust leren omgaan met hun potentiële impact creëert een nog groter ripple effect voor onze wereld in transitie. 

Omdat ondernemerschap voor mij een sterk en intelligent instrument is om wezenlijke veranderingen waar te maken. 

Enjoy th Flow to Grow!

Ga mee en ontdek jouw wereld van mogelijkheden. 

Ik weet de weg! 

 

Het is mijn missie om ondernemers bewuster te leren ondernemen, met hun purpose voorop en in lijn met hun waarden. Zo kunnen ze op de meest moeiteloze en authentieke manier groeien en een positieve impact creëren met hun organisatie.

Ga aan de slag met 3 minuten adempauze

Een adempauze is een moment waar jij even stopt met datgene waarmee je bezig bent. Je kiest bewust om even uit je hoofd te komen en jouw aandacht bij je lichaam te brengen.

Deze ogenschijnlijk eenvoudige oefening geeft toegang tot een zee van waardevolle informatie. Probeer het direct zelf uit en ervaar wat het met je doet. 

Laat je het mij weten?