About us

Roadmap

Wil je meer mogelijkheden creëren en impactvolle keuzes maken? Met de Roadmap zoek je de verdieping op die je nodig hebt.

Tijdens een Roadmap werken we systemisch. Dit is een krachtige manier om de onderstroom van complexe situaties in de organisatie te leren kennen. 

Omdat alles met elkaar verbonden is, worden onderlinge dynamieken en blokkades zichtbaar. 

Je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden om de juiste keuzes te maken en weer flow te ervaren.

Herken je dit?

je wil de volgende stepstones van je onderneming in kaart brengen

je wil oude patronen doorbreken en blijvende verandering implementeren

je loopt vast en wil weer flow ervaren

je wil helderheid over complexe situaties in jouw onderneming om de juiste keuzes te maken

Wat levert een Roadmap op?

Isabelle is al jaren een trouwe klant. Ditmaal kwam ze langs met haar echtgenoot Paul. Beide partners zijn geboren ondernemers : Paul was altijd actief in meerdere ondernemingen. Isabelle werkte in de evenementensector die door Corona stevige klappen kreeg. Het goede nieuws was dat Isabelle eindelijk aandacht kon besteden aan haar droomproject. Voor het eerst voelde Paul zich geroepen om samen met haar dat fantastische idee in de wereld te zetten. 

Er moesten stevige keuzes gemaakt worden voor hun nieuw project. Ze merkten ook dat het in de wereld zetten van Isabelles droom een niet te onderschatten impact zou hebben op de professionele activiteiten van Paul. En wat als Isabelles zaak in de evenementensector weer zouden aantrekken? 

Met behulp van “placemats” legden we alle ondernemingen in de ruimte. Isabelle en Paul konden zelf gaan invoelen wat er precies nodig was om hun nieuwe plannen vorm te geven. Terwijl we aan het werk waren, werden spontaan de projecten van hun 2 adolescente kinderen mee in de ruimte gelegd.  Het was fascinerend om al dat ondernemerschap bij elkaar te zien en vooral om de onderlinge dynamieken helder te krijgen. 

Ze gingen huiswaarts met een stralende glimlach en met veel goesting om de opgedane inzichten in de wereld te zetten. Met de focus op de essentie konden ze belangrijke knopen doorhakken. Ze voelden dat het klopte. 

Enkele maanden later belde Isabelle me op met het geweldige nieuws dat de grond aangekocht was en dat de plannen klaar waren om haar droomproject te beginnen bouwen.

Wat een kippenvelmoment!

Boek hier jouw Roadmap!

Heb jij ook een situatie die jij graag helder in kaart wil brengen om meer flow te ervaren? Boek dan hier jouw Roadmap.

Locatie
Kruisem (tussen Gent en Kortrijk)

Duur
Anderhalf uur