__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Systemische opstelling voor ondernemers

Systemisch opstellingswerk is een bijzonder krachtig instrument dat jou toelaat om gericht te kijken naar de onderstroom bij complexe situaties in je onderneming.

Hoe werkt een opstelling?

Bij een individuele opstelling werken we met een actueel zakelijk vraagstuk dat jij aanbrengt. Als facilitator help ik je die elementen te selecteren die relevant zijn om in de opstelling in te brengen.

Floor markers worden gebruikt als representanten voor de essentiële dynamieken die in jouw vraagstuk aan de orde zijn.

Door zelf in het energetische veld te stappen, ervaar je de interacties tussen de verschillende elementen. Door bepaalde interventies voor te stellen, krijgen inzichten de kans om zich te tonen.

Wat levert het je op?

Door de situatie met behulp van floor markers op te stellen, komen verborgen dynamieken aan het licht en krijg je een helder en soms verrassend zicht op nieuwe manieren om de situatie te benaderen.

Via een levende ervaring – in plaats van door boekenwijsheid – ontdek je dat jouw systeem een oneindige bron van wijsheid is en feilloos kan voelen wat nodig is.

De inzichten die je aan een opstelling overhoudt, zijn ontzettend waardevol voor het verder inzetten op de groei van je organisatie.