__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Over Sofie-Anne

Lichtheid en humor, intuïtie en diepgang: het zijn enkele van de kwaliteiten die ik mocht ontwikkelen en die ik graag inzet wanneer ik met ondernemers op pad ga.

Als compagnon de route hou ik ervan jou het licht te zien aansteken op plekken die even voordien nog in mist waren gehuld. Dat doe ik door een veilige, inspirerende en voedende ruimte te creëren waarin jij als ondernemer kunt zakken. Zodat je weer helderheid en perspectief krijgt. En de antwoorden die je zoekt zich in hun volheid kunnen tonen.

Ik groeide op in een nest van succesvolle ondernemers. Na een aantal jaren een sales- en marketingfunctie te hebben vervuld in het familiebedrijf, sloeg ik mijn vleugels uit. Wat volgde, was  de zoektocht naar mijn eigen essentie en ‘noble purpose’, als mens en als ondernemer.

Ik reisde de wereld rond, volgde tal van opleidingen rond bewustzijnsgroei en had het voorrecht me persoonlijk te laten vormen en begeleiden door tal van grootmeesters. Zo kon ik naast mijn rationele, gestructureerde en daadkrachtige kant ook mijn meer zachte en intuïtieve zijde ontwikkelen.

Mijn intuïtie wees me de weg. Ik leerde haar te vertrouwen en te volgen. Een ontzettend verrijkende tijd die me mee vormde tot wie ik vandaag ben. Ik pluk er nog dagelijks dankbaar de vruchten van.

In 2008 vestigde ik me in mijn eigen praktijk ‘Welcome at Silence’. Hier coach ik ervaren en gedreven ondernemers en leiders die een positieve impact willen hebben op de wereld. De ervaringen, tools en wijsheid die ik zelf mocht verzamelen, geef ik via Flow to Grow gepassioneerd door. Authentiek, bewust en met zachte kracht.

Ondernemen en tochtgenoot zijn voor andere ondernemers geeft me een diep vervuld gevoel. Ook de tijdloze wijsheid en schoonheid van de natuur en de kunst van het tangodansen zijn een eindeloze bron van inspiratie en vreugde.

Tot ergens onderweg?

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Sofie-Anne

Mijn Missie

Het is mijn missie om ondernemers bewuster en intuïtiever te leren ondernemen, in lijn met hun waarden, essentie en noble purpose. Zo kunnen ze op de meest moeiteloze en authentieke manier groeien en een positieve impact creëren met hun organisatie. Het ontwikkelen van een gezonde balans tussen ratio en intuïtie is daarbij een onmisbare schakel.

Door ondernemers actief te leren inzetten op een gezonde balans tussen people, planet en profit, help ik hen bovendien ook meebouwen aan een nieuwe wereld voor onze volgende generaties.

Het is zo vervullend om ondernemers na een retraite of deep coaching programma hun tocht te zien hervatten met heldere inspiratie en hernieuwde goesting. Met zachtere, meer ontspannen gelaatstrekken en een geboost energieniveau. En vooral: met het besef dat alles al aanwezig is om hun purpose in de wereld te zetten.

Samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen?

Mijn visie

"What you seek, is seeking you" __ Rumi

Hoe bewuster je als mens in je ondernemerschap staat, hoe helderder de plannen worden die zich via jouw talenten en vaardigheden willen ontvouwen. En ook: hoe makkelijker je een waardengedreven en succesvol ondernemer wordt. Zulke bewuste ondernemers hebben we vandaag meer dan ooit nodig. Het ondernemerschap is bij uitstek een krachtig en intelligent instrument om actief bij te dragen aan de wereld van morgen.

Het is mijn overtuiging en ervaring dat wie zijn ‘noble purpose’ ontgint en zich daar diep mee leert te verbinden, makkelijker de juiste mensen, situaties en opportuniteiten aantrekt. Een ideale voedingsbodem om te groeien in vertrouwen én in leiderschapskwaliteiten.

Door het helder stellen van je waarden en door het ontwikkelen van een vlijmscherpe intuïtie, worden de volgende stappen op je ondernemerspad vanzelf helder. 

Ik geloof dat het leven én ondernemen bedoeld zijn om comfortabel en vervullend te zijn. Wanneer je als mens en als ondernemer leert samenvallen met jezelf, kun je je vanuit essentie verbinden met wat zich aandient. Zo hoeft ondernemen niet langer duwen en trekken te zijn, maar stap je in de natuurlijke stroom van het leven en bewandel je het pad van de minste weerstand.

Een ware verademing.