__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"6cd47":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(112, 39, 110)","hsl":{"h":301,"s":0.4834,"l":0.2961,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"6cd47":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Over Sofie-Anne

Mijn Missie

Het is mijn missie om ondernemers bewuster en intuïtiever te leren ondernemen, in lijn met hun waarden, essentie en noble purpose. Zo kunnen ze op de meest moeiteloze en authentieke manier groeien en een positieve impact creëren met hun organisatie. Het ontwikkelen van een gezonde balans tussen ratio en intuïtie is daarbij een onmisbare schakel.

Door ondernemers actief te leren inzetten op een gezonde balans tussen people, planet en profit, help ik hen bovendien ook meebouwen aan een nieuwe wereld voor onze volgende generaties.

Het is zo vervullend om ondernemers na een retraite of deep coaching programma hun tocht te zien hervatten met heldere inspiratie en hernieuwde goesting. Met zachtere, meer ontspannen gelaatstrekken en een geboost energieniveau. En vooral: met het besef dat alles al aanwezig is om hun purpose in de wereld te zetten.

Samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen?

Mijn visie

"What you seek, is seeking you" __ Rumi

Hoe bewuster je als mens in je ondernemerschap staat, hoe helderder de plannen worden die zich via jouw talenten en vaardigheden willen ontvouwen. En ook: hoe makkelijker je een waardengedreven en succesvol ondernemer wordt. Zulke bewuste ondernemers hebben we vandaag meer dan ooit nodig. Het ondernemerschap is bij uitstek een krachtig en intelligent instrument om actief bij te dragen aan de wereld van morgen.

Het is mijn overtuiging en ervaring dat wie zijn ‘noble purpose’ ontgint en zich daar diep mee leert te verbinden, makkelijker de juiste mensen, situaties en opportuniteiten aantrekt. Een ideale voedingsbodem om te groeien in vertrouwen én in leiderschapskwaliteiten.

Door het helder stellen van je waarden en door het ontwikkelen van jouw intuïtie, worden de volgende stappen op je ondernemerspad vanzelf helder. 

Ik geloof dat het leven én ondernemen bedoeld zijn om comfortabel en vervullend te zijn. Wanneer je als mens en als ondernemer leert samenvallen met jezelf, kun je je vanuit essentie verbinden met wat zich aandient. Zo hoeft ondernemen niet langer duwen en trekken te zijn, maar stap je in de natuurlijke stroom van het leven en bewandel je het pad van de minste weerstand.

Een ware verademing.