About us

1op1 opstelling

Een individuele opstelling brengt verhelderende inzichten die je weer verder helpen. Dat wat vastzit, kan weer vrij verder stromen.

Wat is een individuele opstelling?

 

Opstellingen – ook wel systemisch werk genoemd – zijn ontstaan vanuit de familieopstellingen. Maar een opstelling kan ook voor professionele vragen gebruikt worden.

Werken met opstellingen is een manier om te onderzoeken welke onzichtbare belemmeringen in het systeem vastzetten. Meestal worden opstellingen georganiseerd in groepsverband. Maar het kan ook individueel, onder begeleiding van een ervaren coach.

Je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden om de juiste keuzes te maken en weer flow te ervaren.

Een individuele opstelling bestaat uit 4 stappen:

Eerst gaan we samen op zoek naar jouw echte vraag. Waar wil jij het precies over hebben?

Daarna selecteren we de belangrijkste elementen die een rol spelen in jouw vraagstuk.

We geven de elementen een fysieke plek in de ruimte aan de hand van floormarkers in verschillende kleuren. Als we online werken, kan je gewoon A4-tjes gebruiken.

Eenmaal de elementen geselecteerd zijn, gaan we ze stap voor stap in de ruimte neerleggen. Je gebruikt je intuïtie, je hebt geen ervaring nodig.

Ik begeleid je om vanuit de verschillende plaatsen zelf de onderliggende dynamieken fysiek te gaan invoelen. Vanuit mijn intuïtie voel ik mee en zal hier en daar een interventie doen. We blijven samen onderzoeken wat er verandert.

Boek nu jouw individuele opstelling:

Een live opstelling duurt anderhalf uur.

Welcome@Silence in Kruisem (tussen Gent en Kortrijk)

Boek je liever een Soulreading, klik dan door naar deze pagina.