About us

Over Sofie-Anne

Mijn passie ligt in het faciliteren van individuele opstellingen, specifiek gericht op professionals. Ik ben een expert in bewustwording, mindfulnesstrainer en coach (ICF). Mijn persoonlijk ontwikkelingstraject heeft me over de hele wereld gebracht, waar ik heb geleerd van de grote meesters op het gebied van bewustwording, meditatie, bodywork, welzijn en opstellingswerk. Deze diepgaande wijsheid integreer ik in mijn praktijk ‘Flow to Grow’. Ik streef ernaar Changemakers te begeleiden in hun welzijn, omdat dit van cruciaal belang is voor het realiseren van hun nobele doelen in de wereld.

De wereld is in volle transitie naar de vernieuwde versie van zichzelf. Laat ons allemaal - op onze eigen unieke manier - bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen.

Is het ook tijd voor verandering voor jou?

Laat ons dan beginnen met een goed gesprek.

We bespreken hoe jij vanuit jouw huidige situatie anders verder kan.